Έτοιμο το Roll Up με έργα των μαθητών του ΣΔΕ Φυλακών Κορυδαλλού και η κάρτα του Δικτύου, προσφορά του Βιβλιοπωλείου MATURA


Με αμέριστη φροντίδα αλλά και αγάπη ετοίμασε το Roll Up και την κάρτα του Δικτύου "Γεώργιος Ζουγανέλης" ο εκλεκτός μας φίλος και συνεργάτης Παναγιώτης Π. Μαριόλης, ιδιοκτήτης του ξεχωριστού και πολύ ενημερωμένου Βιβλιοπωλείου MATURA το οποίο εδώ και μερικά χρόνια στεγάζεται στο όμορφο οίκημα της οδού Δημήτρη Διαμαντίδη 12 στον Κορυδαλλό και αποτελεί μια όαση για το καλό βιβλίο και όχι μόνον. 

Οι θερμές ευχαριστίες για την προσφορά του και την πάντα πρόθυμη βοήθειά του είναι το ελάχιστο που μπορούμε να ανταποδώσουμε. 

Να σημειώσουμε ότι οι φωτογραφίες που στολίζουν το Roll Up είναι από την ομάδα W.I.N.N.E.R Photoclass του ΣΔΕ Φυλακών Κορυδαλλού "Γεώργιος Ζουγανέλης" η οποία λειτούργησε με την διδασκαλία και φυσικά την αγάπη της Βενθεσικύμης Σούκουλη (Venthesikimi Soukoulis). 

Αυτή η αγάπη η "κραταιά ως θάνατος", η οποία υπάρχει δια βίου για να ευλογεί τις ζωές μας, αγαπημένη "Βενθέ" και αγαπημένε "Τάκη", είναι η ανατροφοδότησή μας για να συνεχίζουμε. 

Σας ευχαριστούμε


Μέρος της φωτογραφικής δουλειάς της ομάδας μπορείτε να δείτε εδώ: http://venthesikimi.wixsite.com/venthesikimi/blank








Γραφιστικές Εργασίες

Γραφιστικές Εργασίες