Ολοκλήρωση του Θερινού Σχολείου και στα Τρίκαλα


Έληξε το θερινό σχολείο 2016 και το γιορτάσαμε! Με πολλούς καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους η ψυχή του προγράμματος κ. Χρυσάνθη Γκοντίνου- αντιπρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ,στους οποίους παρουσιάσαμε τα αποτελέσματα των εργαστηρίων : "Συμμετοχικός σχεδιασμός αυλής", " Γραφιστική-Σχεδιασμός λογότυπου, αφισσών" , "ταινία μικρού μήκους με θέμα τη μετανάστευση" και "Σειρά διαλέξεων και δράσεων σχετικά με την τέχνη, την αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό".
Την ευθύνη του σχεδιασμού και της επιμέλειας της πρότασης είχε η αρχιτέκτων-επιμελήτρια τέχνης Νιόβη Ζαραμπούκα-Χατζημάνου, ενώ στα επιμέρους εργαστήρια έγιναν τη CPD Collective Planning and Design και τους αρχιτέκτονες Θάνο Ανδρίτσο, Βιργινία Τζάνη , Δημήτρη Τσιτσάνη, την ομάδα Designature με τους γραφίστες Αυγουστίνο Παριανό και Άγγελο Πλουμή και τους καθηγητές μας Ντίνα Νέου, Βίλυ Χαδουλίτση και Βασίλη Τσέλιο.
Η δράση ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα της Νέας Γενιάς "Νέοι στε κίνδυνο" , υποστηρίχθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης ενώ τα διαχειριστικά προβλήματα λύθηκαν χάρη στην "Πύλη Ελευθερίας".
Η στήριξη από τη φυλακή Τρικάλων ήταν παραπάνω από ένθερμη. Η Διευθύντρια κ. Μαρία Λύτσιου, ο αρχιφύλακας κ. Απ. Κατσαρός και το σύνολο του προσωπικού ήταν δίπλα μας δίνοντας λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονταν τόσο κατά την υλοποίηση, όσο και για την υπέροχη γιορτή που διοργανώθηκε.
Απολαύσαμε την αυλή μας με "μπάρμπεκιου" , χαλαρώνοντας από την ένταση της προετοιμασίας βάζοντας παράλληλα τους νέους μαθητές μας στο κλίμα του σχολείου.
Ευχαριστούμε το Αντιρατσιστικό φεστιβάλ Τρικάλων, τον Δήμο Τρικκαίων, την εταιρεία "Κλιάφα" αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν ,λιγότερο ή περισσότερο, στο "μεγάλο φαγοπότι" που ακολούθησε.







Γραφιστικές Εργασίες

Γραφιστικές Εργασίες