Θέατρο «εντός» κι «εκτός» Φυλακών για καλό σκοπό από το θεατρικό εργαστήρι «Παλμός»


Στιγμές από το έργο του Μάριου Ποντίκα «Κοίτα τους» παρουσιάζει σε τρεις πολύ ξεχωριστές παραστάσεις το θεατρικό εργαστήρι «Παλμός» σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοχαρόπουλου με τους: Μαρία Κατερίνα Γιαννακάκη, Ευαγγελία Γιαννοπούλου, Παύλο Δρακούλη, Χρήστο Κανάβη,   Μερόπη Πανταζίδου.
Οι δύο πρώτες θα δοθούν στις 5 Απριλίου στο 2ο ΣΔΕ Κορυδαλλού «Γεώργιος Ζουγανέλης» και στο Νοσοκομείο Κρατουμένων «Άγιος Παύλος», ενώ η τρίτη εκτός Φυλακών στην Θεατρική Σκηνή «Γκαράζ» του Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης, την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου, στις 8.30 μ.μ., με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Δικτύου για τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση στις Φυλακές «Γεώργιος Ζουγανέλης».   
Το «Κοίτα τους», ένα έργο καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας, είναι μια απολαυστική σπονδυλωτή σάτιρα, η οποία σαρκάζει και καυτηριάζει την υποκρισία, περνώντας, με την πιο μεγάλη φυσικότητα, από την θλίψη στο ασυγκράτητο γέλιο κι από το τραγικό στην απίστευτη γελοιότητα. Στις σκηνές του θα συναντήσει κανείς από τον ξεδιάντροπο γείτονα ως τον κρυφό εαυτό του, άλλοτε μελαγχολώντας και άλλοτε ευλογώντας την τύχη του.

Τιμή πρόσκλησης 5€


Γραφιστικές Εργασίες

Γραφιστικές Εργασίες